måndag 12 oktober 2009

Monday

Hoho i stugan!

Måndag och en ny vecka är i rullning. Jossan började jobba vid 06.00 medan jag sussade som en liten gris ända fram till 10.00. Men det blev ingen vila för mig ska jag säga er. Jag har spenderat hela dagen med att städa vår lägenhet som såg ut som hej kom och hjälp mig. Förstår inte hur mycket damm det kan bli på en så liten yta. Blev också tvungen att städa avloppet i duschen och FY FAN säger jag bara! hår och slem och blä. Jag lämnar över det till Jossan nästa gång!

När Jossan kom hem tog vi en sväng till vårt lokala kiwi för att handla lite. Tråkig handling blev det, ägg, fil, smör, mjölk och vitkål... jag säger då det. Men det var välbehövligt, har inte haft något smör på mackorna de senaste dagarna och det går bara inte. Så hemma igen blev det knäckemackor med massor av smör.. och lite schokopålägg också :) first price is the shit!

Ikväll ska jag som sagt iväg på PT - träning medan Jossan får börja med maten. Det serveras 11:e septembergryta (har ingen aning om varför den kallas det) bestående av kidneybönor och vita bönor i tomatsås, vilket är ungefär vad vi äter nuförtiden. Proteinnivån är låg.

Tänkte bara meddela att förutom DJ ska Jossan nu bli beatboxare :)

xoxo,
Mozart&Walen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar