torsdag 1 oktober 2009

Shake that as!

Hoho og godaftn haerlige mennsker!

Eftersom jossan e kempeflink på att förhandla, har vi nu träningskort på det hypercoola elexia. Nordens största träningsanläggning med allt ifrån yoga och pilates till gym & basketturneringar. Dessutom bjuds det på frukost som är ett stort plus i kanten då vi sparar in lite stålar. Vi båda ser fram emot att få svettas, plågas och trimmas. PT-tid ska bokas imorgon så vi kan få våra individuella träningsprogram planlagda efter våra kroppar. Oh det är så man ryser. Taggar som fan. 3 månaders upplägg kommer att ske så vid juletider kanske man kan se en positiv förändring i våra nu mer otränade kroppar. Vi kanske till och med platsar som konkurrenter vid fitnesstävlingen i Göteborg med lennies syster Linda.

Idag har vi ätit fetmat, man kan nog jämföra maten med gourmetmat på restaurang. baconost, grädde & pasta, det e så de ^pip^ i mun .

Vi båda har arbetat idag, jossan på varetelling & Lennie i kassan på Kiwi. Vi båda trivs nog faktiskt, härliga och mindre härliga människor får man ju träffa samt jobba med.
Jossan var på kurs igårkväll och lyckades kamma hem första priset på examen. :=) Stolt som tuppen! Fick en ryggsäck, pretty nice, kommer användas flitigt som träningsväska framöver. Fick gratiskäk som man inte tackar nej till i form av pizzastycken och marsipanstänger vatten & Urge. Nu ska vi mysa, läsa och sova. Jossan har börjat läsa Jenten som lekkte med ilden och lennie fortsätter läsa min bok, Callgirl:P Linnéa jobbar imorgon medan jossan kan götta sig här hemma. HIHI, peppa oss gärna med kommentarer ang. träningen! Jag behöver det nog mest (jossan)

ha en fin kväll!

xoxo,
Mozart & Walen

2 kommentarer:

  1. Flickor, tror det eller ej men jag tränar också. klarar jag det, klarar ni det! PUSS PÅ ER PINGLOR <3 / Diddihabbibi

    SvaraRadera
  2. Klart ni fixar att träna....på det nica stället....ni får väl satsa på frukostpass jämt....Jossan, det hinner du innan du börjar... ;)
    JA...det var mysigt att gå och shoppa och käka lunch med mor din....hon fick väl mest springa med mig....vi käka tai på...ingen aning om vad det hette men det var såååå gott!
    HA det gott båda två.....//moster

    SvaraRadera