söndag 8 november 2009

New energy!

Nu ni, ska ni få ett riktigt härligt, peppande, energifyllt och rogivande inlägg efter ett uppvaknade. Ett litet mail som åter väckte vår lust, vår blogg ska inte bestå av deprimerande, sömniga och tråkiga inlägg, det var inte så den var tänkt att verka från början. Vi gick starkt ut i starten men dessvärre har jobbet slitit en del och energin har varit ganska låg vilket har resulterat i tunga ögonlock och som sagt sömniga inlägg.

Efter att vi båda fått uppleva asthanga yoga med Anthony kunde vi inte låta bli att boka in oss på ett 90 minuter långt pass denna söndagseftermiddag. Så trots en hel del träningsverk så ska det mediteras, tänjas, solhälsas och andas. Vi började denna morgon aka. lunch, med en portion mannagrynsgröt, foccacia, ägg och kaffe. Smakade gudomligt kan jag lova. Frukosten avnjöts framför svt2, som numer är vår favoritkanal. Det visades ett program om Gala... (blabla, kommer inte ihåg vad det hette) som är en väldigt speciell och uttrycksfull teatergrupp. Visade klipp från början av 90-talet då bla. Persbrandt spelade väldigt vågade och nakna scener. Spännande må jag säga.

Ikväll kommer det att serveras ett glas rödvin tillsammans med några torkade katrinplommon. Innan dess kommer vi äta en rykande het tomatsoppa med "grillad" foccacia till (läs: vi stoppar den i brödrosten). Nu blir det en kopp te och något att äta innan vi rullar ned mot Elixia Ringnes for some workout.

xoxo,
Mozart o Walen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar