fredag 28 januari 2011

Hellloooooo sunburned!

Jaha ja da har vi lyckats med att fa ett par roda solbrillor i nyllet och ett vitt linne pa ryggen... Det ar sa det ar nar man ranner omkring i storstaden hela dagen. Inte alltid man tanker pa att smorja in sig. Blev en walk ned till floden idag dar vi satt med varsin iced green tea with lemon och lapade sol. Pa vagen tillbaka lyckades vi hitta till de mer inhemska omradena dar man kunde kopa sma kultingar pa spett, farska alar, ratt kott och mer dartill. Vi vagade oss inte pa nagot av ovanstaende men jag (linnea) kopte iaf en lokal delikatess - banan inrullad i ris och bananblad som grillats over oppen eld. Var val sadar maste jag saga. Men nu har vi testat.

Eftermiddagen spenderade vi omkringirrandes i china town. Vart mal var guitar street, problemet var bara att kartan inte var tillrackligt stor och att hotellmanagern inte visste var gatan lag. Det slutade med tva bortsprugna hons. Men sedan dok hotellamangern upp som skankt fran ovan, pa sin motorbike visade han oss till ratt neighbourhood. Det blev dock ingen gitarr efter mycket om och men, hon inforskaffade sig ett munspel ist. Hon har ovat, och ovat, och OVAT. Lite hyperventilering och sa fortsatte hon!!

Bara (!) tre dagar kvar i denna kaotiska stad. Snart bar det av mot langa strander och chang! Men innan vi far harifran kanske vi ska mota upp tva kanda grabbar fran Linkan. Alltid trevligt!

Dansar just nu lite salsa i hotellobyn och onskar att coconutshaken i handen var en pina colada. Det kommer gott folk, det kommer! Har iaf lyckats fa tag pa ett sjukt nice hotell har i Saigon. Vi slipper (peppar peppar ta i tra) ooanskade husdjur o ackliga toaletter. Dessutom ar personalen basta nagonsin!

See later alligator
xoxo
J&L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar