onsdag 26 januari 2011

- Can you please just go away !

God Kvall kara medmanniskor !


Igarkvall var det dags att bege sig mot Saigon, denna gang blev det sleepingbus. Det borjade med en panikattack for jossans del. Lagom trangt, massa vietnameser och insekter. Vi kan nu konstatera att dessa bussar inte ar byggda for nordbor med langa ben (dit jossan kanske inte hor till). Efter cirka 10 timmars bussakande med nara-doden-upplevelse, var vi framme i Saigon, dar vi ganska omgaende hittade ett hotell att sova pa. Somnade som tva sma grisar och sov fram till lunch.

Idag har vi aven fatt uppleva en traumatisk handelse. Vi blev (Linnea) utsatta for vaskryckningsforsok. Men med ren manniskokraft lyckades hon knipa at sig sin vaska och skrek : GO AWAY!! Nagot nervosa och skarrade gick vi vidare pa stadens gator, holl hart i vaskan och bad till gudarna att de skulle lamna oss ifred.

Annars har vi mest pillat navelludd o flamsat omkring. Gjort armhavningar & druckit iste. Vara foraldrar ska vara stolta over oss da vi har en alkoholfri vecka (10 dagar. Mest for att ladda infor Thailand - Chang och alla vara underbara vanner som vi ska mota upp :) I vilket fall som helst har vi darfor lyckats testa pa alla mojliga dryckesval som Coconutlassa, acklig green tea (iced), isteer i alla mojliga former & smaker, Mangoshake, Coconutshake, citronjuice, limejuice osv. Men framover, 31 jan, ska vi avnjuta en Saigon innan vi far in i Changlandet.

Eftersom vi har ganska mycket dotid har i Saigon har vi blivit grymma pa att googla saker och ting. Har hittat yogacenter pa Bali dar vi kommer att spendera atminstone 1 vecka. Har aven hittat var fardvag till Koh Lipe & alla varldens staders vader.
Bara sa ni vet regnar det pa bali, Koh tao ar det mulet, 31 grader & sol konstant i Bangkok, Blasigt i Pattaya, mulet o regn i Nha trang, mulet i Mui ne, solchanser i Vung tao osv... Fraga om ni undrar nagot !

Warmuseum & badplats ar morgonadagens planer.

xoxo,

_aj_law_jo_ & visioner_

1 kommentar:

  1. kung är ni! dör för väskryckningen!! hoppas ni har det bra, ni är guld! ta hand om er ! puss diana<3

    SvaraRadera