fredag 14 januari 2011

Cambodia people!

Hej folket!

Nu har vi natt fram till Kambodja och staden Siam Reap. Blandade kanslor da vi korsade gransen mellan thailand o kambodja. Direkt kunde man se manniskor sitta pa gatan utan bade armar och ben med sma barn i famnen. Lastbilar fullastade med grisar, staendes pa varandra, akte i skyttetrafik. De skrek som bara den o det var nastan sa man borjade grata. Lukten var outhardlig.

Val framme i staden blev det mesta battre. Hotellet ar ganska fint och bekvamt, inga kackerlackor pa rummet an sa lange... Anlande igar, blev en snabb tupplur innan det bar av mot en lokal by. Var precis som man sett pa tv, sma trahus staendes pa palar i vattnet. Invanarna var iaf jattetrevliga o barnen hur mysiga somhelst. Fick en god middag serverad, sittandes pa sma kuddar med atpinnar i handen.

Idag har vi varit uppe sedan 4.30 for att besoka templet Ankor Wat under soluppgangen. Tyvarr var det lite soldis men var fortfrande en maktig vy. Akte sedan tillbaka till hotellet for frukost och en powernap innan vi atervande till Ankor. Blev en heldag under gassande sol och en massa promenerande men det var helt klart vart att se. Bilder kommer senare :)

Kvallen har vi spenderat med gruppen pa en restaurang dar det var dansuppvisning och riktigt god mat. Efter en olkanna och lite bra musik sitter vi nu har. Imorgon blir det en svang till poolen innan vi tar lokalbussen till phnom phen for att se killing fields och toul sleng.

I det stora hela mar vi bra, magen borjar vanja sig!
Ta hand om er
Puss o kram
Jossan o Linnéa

3 kommentarer:

  1. Hej på er !! Skönt att höra från er och att ni mår bra !! Förstår att allt är annorlunda mot hemma. Farfar skulle nog tycka om både landskap och grisar :) Ska bli spännande att se de fina korten !! Ta hand om er !! Pussar och kramar Annelie , Micke och Tobban <3

    SvaraRadera
  2. Hej på er! :D
    Låter som ni har det fint, kul att ni uppdaterar bloggen så pass ofta! ;D
    Sköt om er och glöm inte ta mycket kort! ;)
    Puss på er! :D
    // Jonna <3

    SvaraRadera
  3. Take care! Kram Milla

    SvaraRadera