lördag 12 februari 2011

Thailando!!

Hej vara kara medmanniskor!

Vi far verkligen ursakta denna daliga uppdatering! skarpning pa det.
Mycket har hant sedan sist, drar allt i stooooora drag. Tog flyget fran Ho Chi Minh till Bangkok. Airasia var riktigt bra, kan rekommenderas! Val i Bangkok blev det Mc Donalds, yes, efter var tid i Saigon med den maten var vi varda det. Vankade runt ett tag pa gatorna innan bussen mot Koh Tao avgick vid 21.00. Blev en lang bussresa foljt av en batresa med en catamaran. Jag madde illa. Valdigt illa.

Koh tao var en underbar liten o dar vi bodde pa ett jattefint stalle. Dock var vadret inte det basta sa blev bara tva natter dar. Hann dock med en valdigt vacker strand, massa god mat, massage, rodvin och banana pancake. Avverkade visst nagra filmer ocksa!

Vi lamnade Koh Tao for Koh Panghan som var en besvikelse. Varken Jossan eller jag fick nagon bra kansla for den on. Vadret var inte speciellt bra har heller sa vi bestamde oss for att dra vidare direkt och denna gangen till vastsidan. Pa Phi phi satt Oslo-Maria med vanner med en massa sol over till oss. Det blev ytterligare en lang resa dit men den gick smidigt, iaf efter att vi genom ett hallelujahmoment lyckats fa tag pa Jossans pass inne pa den lasta receptionen... en story i sig. Phi Phi var sol, bad, party och harliga manniskor. Dock en javla massa fylla och en hel skock med svenskar. Lite som att komma till Halmstad under sommaren... men antligen fick vi den efterlangtade solen!

I torsdags packade vi vara vaskor och tog baten till denna vackra o, Koh Lipe. Har ar kritvita strander, det klaraste vatten och ett ofattbart lugn. Fortfarande manga svenskar men det far det vara vart. Vi har har mott upp de svenskar vi traffade pa Gap Adventure turen, wohooo! Kul att se alla igen, hora allas reseberattelser och dricka chang. Snart vantar middag med hela ganget! Pa tisdag styr vi mot Phuket for att mota upp min syster med familj. Ska bli sa roligt att se dem igen!

Take care, peace out!
xoxo
J&L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar