söndag 18 april 2010

Thai it is

Kääääääääääääääääära blogg och läääääääääääääsare (föreställ er Jossans ljuva stämma sjunga denna hälsningsfras)

Efter en lång arbetsvecka bjöd gårdagskvällen på tacomys med ett gäng trevliga tjejer. Uppstod dock ett litet missförstånd om plats. Tydligen skulle vi vara hemma hos oss vilket Jossans inte alls hade hängt med på. Vi fick springa hem och göra en hyperstädning medan resten av gänget gick och handlade. Efter taco, några öl och trevligt snack drog några vidare ut, andra gick hem och vi däckade i sängen.

Idag vaknade vi alldeles för sent men utsövda. Vi satte på en stor kanna kaffe, åt frukost och samlade ihop all vår tvätt. Som ni förmodligen redan vet är inte tvättning vår första prioritering men kände att vi inte kunde vänta lika länge som sist, dvs. sju veckor. Så slängde in två maskiner och gick sedan ut på en promenad. Målet var en thaibutik någonstans på Grönland som Fia och Maja varmt tipsade om. Placeringen var lite oklar men efter att vi virrat runt en stund hittade vi fram och WOW. Tänk er en liten butik, som visade sig inte var speciellt liten, fylld med allt från grönsaker, fisk, kryddor, nudlar, konserver och massa annan mat. Vi var som två barnungar i en godisbutik och plockade ner det ena efter det andra i korgen. Som tur var var det billigt som tusan så hela kalaset gick bara på 235 kronor och då köpte vi en hel del som ni kan se.



Imorn är det tidigt upp för min del medan Jossan kan sussa vidare och njuta av ytterligare en ledig dag. Vi ska försöka att skriva här oftare nu då vi fått klagomål från lite olika håll. Dessutom känns det som det finns mer och roligare saker att skriva om när våren och sommaren är på väg. Äntligen får vi komma ut vår vinterdepression!

xoxo,
MozartoWalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar