söndag 27 september 2009

Bakfylla

jaha, första riktiga bakfyllan i Oslo avklarad. Gårdagen bjöd som tidigare nämnt på inflyttningsfest. Hade vår egna lilla förfest hemma i 20-kvadrataren innan det bar ned mot St Mauritz gate. Där var det en himla massa Linköpingsbor så äntligen kunde man dra på Östgötskan och nästan känna sig som hemma. Jossan fick under kvällen en uppenbarelse - framtiden är säkrad! Ni kommer att få se henne i DJ-båset framöver, mer säger jag inte. Vi avslutade kvällen med the biggest pizza från St Hanshaugen, picknick på golvet hemma. Jag summerar kvällen med ordet - Karatefylla (för en del av oss...).

Gårdagen innebar egentligen ledighet för oss båda men vid halv tio tiden ringde Jossans mobil hysteriskt. Jag hann svara efter typ fjärde gången och helt plötsligt pratar jag med min chef. Hur gick det till? Just det, jag står registrerad på Jossans mobil också. Blev iaf jobb för min del igår, 10.30-16.00 men det är pengar så bara att slita. Jossan och Jonas (vi har ju en inneboende här ett tag framöver) drog till Friday´s och drack bärs med Linköpingsgänget, trevligt värre!

Måste bara nämna att Oslo är världens trevligaste och mysigaste stad, dessvärre mycket lätt att tappa bort sig i om man heter Linnéa och har det sämsta lokalsinnet ever. Skänk mig en tanke då jag tar mig hem ensam från främmande platser, be en bön för att jag kommer hem igen! (jag cyklade vilse på vägen hem från Ullevål häromdagen, tog 30 minuter att komma hem med cykel, dit tog det 10 min och var uppför)

Idag blir det en skön bakisdag med film och kanske lite gott. Oslo är dött på söndagar så en perfekt dag att ta det chillit.

I'm your biggest fan I follow you until you love me, papa, paparazzi!

xoxo,
Mozart och Walen och en Jonas

1 kommentar:

  1. Karatefylla....såg man nästan på korten....
    hoppas ni vaknat till liv i alla fall!! ;)
    Nu väntar jag med spänning på Jossan Dj....skulle behöva dig på kursen vi har på söndagar..... välkommen!
    Kram Milla

    SvaraRadera