fredag 18 september 2009

Husk husk husk glemme glemme glemme

Tjingiling alla glada!

Ännu en kväll i Oslo och efter en mycket god måltid bestående av taco (tack Annelie!) är vi båda mätta och belåtna. Eller belåtna är väl att ta i, ni som känner oss vet att vi aldrig nöjer oss med bara middag, det ska vara något gott efteråt också - ikväll blev det chilinuts :) kiwi är verkligen farligt, speciellt när man har det rätt över gatan. Vi har iaf tagit en trevlig promenad genom staden. Från början var det meningen att vi skulle till 7 eleven 20 meter från vår port men eftersom att de inte hade det Jossan sökte - Topp Hälsa på svenska - blev det att knalla vidare men nada butika hade den. Staden kryllade av somriga människor och uteserveringarna var proppfulla. Då längtar man hem till ett glas vin på magnolia med tjejerna!

Nu ropar disken på oss, av någon mycket konstig anledning så diskar sig inte tallrikarna själva på det där magiska sättet som de gör hemma, förstår inte vad vi gör för fel. Inte heller sjunker nivån i tvättkorgen, vilket den alltid gjorde regelbundet en casa. Kanske är det något speciellt med Oslo eller vad tror ni?

Fick just reda på, in the writing moment, att Patrick Swayze har dött! en fantastisk skådespelare som verkligen gjorde en stor insats i Dirty Dancing - blir att se filmen ikväll, hedra honom!

När du var hungrig och törstig gav hon dig mat och dryck, när du frös gav hon dig kläder; när du saknade allt gav hon dig allt värdefullt. <3
xoxo,
Mozart o Walen

5 kommentarer:

 1. jag slår ett slag om att jossan har skrivit inlägget.


  sozie

  SvaraRadera
 2. Eller, okej, Linnéa har skrivit fram till : Då längtar man hem till ett glas vin på magnolia med tjejerna!

  Sen tar Jossan över. Visst?

  SvaraRadera
 3. eller efter lite mer fundering. man blir nog så som man umgås, och jag antar att Linnéa har blivit smittad av "Jossan-skriveri" så... Linnéa har skrivit allt... fast från och med "Fick just reda på, in the writing moment" så är hon starkt påverkad, eller störd av Jossan.


  Nah. jag har inget att göra på en fredag utan er.

  SvaraRadera
 4. hahahha, efter mycket om och men kom du faktiskt fram till rätt slutsat, linnéa tog över bloggskrivandet idag, men hon har dock påverkats av mina influenser av ren hysteri-skriveri ;) haha, man måste ju sväva någon gång, o skrivandet är en bra vän ! Fortsätt läs och skåda! Puss på dig darling, du finns i våra tankar<3

  SvaraRadera
 5. Tjena tjejer hoppas ni har det toppen i Oslo. Jag har det bra här i lilla tranås. Praoveckan var bra, var inne på mocca en sväng och det känndes så tomt utan dej Jossan. Saknar dej Jossan något så grymmt<3 (dej med linnea)Tacos mm lät gott, tur ni har annelie som packar ner lite gott också. Ha de gött.

  Miljoner Pussar Jonna <3

  SvaraRadera