torsdag 24 september 2009

Vilken härlig dag!

Steg upp på, morgonen, innan min dag var riktigt vaken , wohoohoo vilken härlig dag!

Den pricker rätt i träff, vaknade helt utmattad som om jag knappast hade somnat i natt. Men, eftersom jag inte har fått mitt skattekort än, var jag tvungen att knalla bort dit för att tala dem inför rätta! HM, åt en bolle och knäckebröd (ransonen) innan jag gick med rask takt, fokuserad och inbiten om att jag skulle få mitt kort. Det gick väldigt bra, en indisk man tycktes nog falla för min charm och printade ut det för mig, jag slapp vänta på att posten skulle sända det till mig. Yes. Nordeabanken blev mitt nästa mål och nu, efter 1 timme har jag lyckats skaffa mig allt vad jag behöver. Vilken härlig dag!

Jobbar bara fyra timmar idag, dock de värsta, så det blir powerwalk med Lennie följt av storstädning, hoppas också på att få tvätta idag. Trosorna börjar bli få och strumpor likaså. Dricker en smoothie bestående kesella, banan, vatten, kanel och en tesked fun light, faktiskt väldigt gott. Mina favoritbyxor kan inte knäppas längre så bäst att sluta äta boller på jobbet nu!
Ikväll måste jag hinna prata med både Jonas & mamma, bäst ni läser detta! Längtar längtar tills imorgon då kommer min prins. Längtar också tills ikväll, ska se "Män som hatar kvinnor". Jag håller ju febrilt på att läsa denna bok men har nu endast 50 sidor kvar. Tänkte läsa det till middagen så jag och lennie äntligen kan se filmen. MAn vill ju inte förstöra boken genom att se filmen innan man hunnit läsa klart boken.

Kaffet är klart nu visst, måste hinna lägga lite smink också :P HA DE!

xoxo,
Mozart & Walen

1 kommentar:

  1. Vilken härlig dag, tra la la laaaaaaaaa lalalalalalaaaaaaaaaaaaaa.

    Kan nästan höra din röst jossan.

    SvaraRadera