tisdag 22 september 2009

Parasit.

Efter en detektivrunda på facebook kan man nu konstatera att vissa inte klarar av att gå sin egen väg, att hur långt bort man än befinner sig så finns de alltid där - upprör och förstör. Ett tag framöver blir Oslo ett "mini-Linköping", på gott och ont...

Vi andas och tar nya tag. Dagen har inneburit jobb för oss båda. Som tur är har Linnéa en Jossan hemma som såg till att det fanns välbehövlig mat färdig när hon kom hem, smakade super! Som vanligt har vi sett på en film (roligare än att nörda framför norges svar på SVT), denna kväll bjöds det på Angels and Demons. Ganska bra, vi fattade inte så mycket eftersom vi inte hade någon text och de pratade på allt ifrån tyska och engelska till italienska och franska.

Vi ser nu fram emot en spännande helg som innebär visit (kärleksvisit för Jossans del) från vårt Linköping. På lördag blir det en hejdundrandes (hoppas vi på) inflyttningsfest, vilket kan vara välbehövligt. Det blir ju inte så mycket festande för oss här i Oslo, 21 på uteställena och svindyr sprit.

Imorn är det sovmorgon för hela slanten, en powerwalk och mumsig frukost. Jobb för Jossans del, Linnéa stannar hemma, någon måste ju sköta om hemmet.
Sleep tight,

xoxo,
Mozart and the Wale

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar