onsdag 16 september 2009

Dä här ä lejvet , in Òschlo!

God kväll och varmt välkomna till vår blogg, Jossan & Linnéa.

Här skall ni få ta del av vår härliga vardag; Massa jobb, städa, diska och åter diska därefter lite seriösa samtal, livsåskådningar, perspektiv på livet och massa mer:)

Vi är nu inne på vår tredje vecka här i vackra Oslo. En stad utöver det vanliga. När man till och med kan höra Winnerbäck nynna om vackra Karl Johan i sin visa, elden, kan man inte undgå att tycka om den.
Med en stor bil full med alla möjliga ting, och dessutom ett släp som innehöll allt från konserver till varsina cyklar begav vi oss mot Oslo. Resan gick bra, dock lång men med Annas nedpackade SuperFika gick det som på räls. När vi väl kom fram till vårt nästkommande "Hem" fattades ju bara att vi var tvungna att bära upp all vår packning tre våningar upp. Som tur var, fick vi hjälp av två starka män ;) eller inte... Rickard & Love, som vi trodde skulle vara till hjälp men det visade sig att de hade vart lite för mkt på flaskan dagen innan så de försvann illa kvickt!
Paniken började liksom strömma i våra kroppar då vi insåg att lägenheten dvs. "20 kvadrataren" inte riktigt hade rum med allt vi hade tagit med oss. Men, efter några timmar(typ en halv dag) började lägenheten ta form, det blev liksom ett hem!

Här sitter vi nu, euforiskt lyckliga, efter att ha proppat i oss X-antal pannkakor och inte nog med det, nudelsoppa som efterrätt. Internetet är här och är redo att stanna. Dags att ni förbereder er på en oförglömlig resa om våra liv, här i oschlo, 2009 - are you ready, because we are!


XOXO,
Mozart&Walen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar