lördag 12 december 2009

du är allt bra du!

God kväll kära läsare!

Efter min första riktiga arbetsdag efter min sjukdom (A) är jag helt slut. Lördagar på Bogstadvein sisodär kring juletid är nog inget att rekommendera. Det är då alla rikemansfolk hoppar omkring på gatorna och upptäcker att de bara må ha den nye L V-väskan. Mitt i all rusch kryper huvudvärken fram, särskilt för de där männen som bara ser allmänt strypta ut. De tvingas med i var butik och frugan/älskarinnan/sambon räknar med att det guldiga kreditkortet nyttjas på var plats.
Det är då Deli de Luca dyker upp, som en räddare, i varje fall för männen. Kaffe, PEPSI MAX, den klassiska Generalen och lite boller. En glad jente som jag friskar även upp deras hektiska shoppingfreni och jag låter min karma byggas vidare, hela dagen ut.

Kvällen till ära ska jag vila, äta något gott?! det kan hända att jag & Linnéa träffar hennes jobbarkompisar ikväll om vi orkar. Men hon vill säkert gå dit :) i värsta fall får hon väl gå själv;)

för mina nära nu lägger jag upp en uppdaterad bild av mitt hår!

xoxo,
Mozart & Walen2 kommentarer:

  1. JOSSAAAN!! du ser ut som en renodlad BRUNETT! hehe, träffade your man utanför hemköp härodagen btw. VI ses ju snart, den 22e? Jag längtar. Tills dess- jobba hårt. Och fråga Linnéa vart fan Årsredovisningen är.... det är nämligen inte mycket alls kvar av "hösten". Eller är hon fö upptagen med "vännerna" på jobbet :P Hahah. PUSS

    SvaraRadera
  2. fint jue! trodde aldirg du skulle göra det även fast du snackat så mycket om det!! men superfint! serfram emot att träffas den 22a!!!PUUSSSSS

    SvaraRadera