tisdag 1 december 2009

Melk

Hej hopp hallå!

Så var det redan tisdagkväll. Steg upp i ottan, dvs. alldeles för tidigt, för att ta trikken mot Lilleaker och Kiwi - somnade as usual. Jobbet gick skit, allt gick skit. Ojojoj har haft en riktigt dålig dag. Orkar inte gå in på hela jobbhistorien men verkligen allt gick dåligt, trångt och jävligt, otrevliga kunder och cp-rast. AHHH

Nej nu har jag fått ur mig mina aggresioner så då ska det bli gladare miner, en positiv anda! Fick samtal från min kära syster igår. Nu har hon bara några få dagar kvar tills den stora tävlingen äger rum, spännande kan jag lova! Hon har verkligen kämpat stenhårt den här hösten och jag är sykt imponerad av henne. Om bara jag kunde ha den disciplinen.. Så på lördag är det dags för henne att kliva i den röda respektive den gröna dräkten för att spänna musklerna. Och den som ska sminka henne inför mässan är ingen annan än min sambo :) hoho, lite nervös är hon nog allt men är säker på att det blir bra. Förutom själva tävlingen ser jag fram emot lördagskvällen, för då får Linda äta vad hon vill = vi får äta god mat!

Har för övrigt lyckats slänga ihop en riktigt smaskig ostsås ikväll, nöjd. Ser fram emot torsdag, då ska vi äta thaisoppa :) ja, vi har planerat maten inför veckan, nördigt eller ej.

Nu har jag bättre saker för mig, see ya
xoxo,
Mozart and the stonefrozen Wale

1 kommentar:

  1. Saknar dig i massor så det var riktigt roligt att pratas vid igår;)
    Sista tuffa dagarna, får nu from imorgon onsdag inte ha ngt salt på maten och inga kolhydrater = hur gott som helst....not..:(
    Ser till att shoppa lite smink på torsdag och lyxa lite med nya naglar och hämta dräkterna så det finns i alla fall en del glimtar att se fram emot.
    Syns på fredag tjejer...taggade för en superhelg:=) stora kramar från familjen Rosell

    SvaraRadera