söndag 17 januari 2010

Hur ska det gå?

Hej våra kära läsare. Blir ett sent inlägg från Dalsbergstien. Har varit dålig update på sistone men ibland så ids man helt enkelt inte. Har varit jobb hela veckan lång så inget roligt att berätta. Däremot kom Jonas hit i torsdagskväll för ett litet besök :) mysigt med besök hemifrån, ännu mysigare för Jossan. Tänker hoppa info om hela veckan och köra på ifrån denna dagen.

Jossan har jobbat mellan 11-19 medan Jonas och jag har tittat på femhundrasjuttioelva avsnitt av X-effect, ätit gorbys, tuggat hubbabubba och blåst bubblor. Vid 18-tiden tog Jonas sina två sexpack och roséflaskan i en kiwipåse och begav sig mot Love och Rickard för ett kärt återseende och festande. Själv låg man kvar framför tv:n och väntade in sambo. Efter en hel del övervägande kom vi fram till att en härlig hemmakväll var att föredra framför åkande fram och tillbaka till olika fester. Så på med myskläderna och mot kiwi. Blev ost & kex, päron och vindruvor. Självklart öppnades en flaska rött som dessvärre inte var riktigt så gott som vi hade önskat. Men helt klart bättre än inget alls, man är inte så kräsen längre. Tv Norge visade filmen "Raising Helen" som jag inte sett tidigare, bra film må jag säga. Var sedan meningen att vi skulle se "It's complicated" som vi väntat på hela kvällen men när den väl var nedladdad så var filmen helt fucked up. kul. Blev natttjatter ist.

Spotify spelar Melissa Horn, vilket jag nattar Jossan med som ligger nedbäddad i sängen. Arbete väntar jentan imorn. Själv är man ledig som vanligt :) älskar mina söndagar!

Sov gott, så hörs vi av imorn igen
xoxo,
Mozart&Walen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar