måndag 4 januari 2010

Sover som aldrig förr

På tal om rastlös, det har vi sannerligen inte varit idag.

Klockan nio skulle vi sitta och äta frukost, fullkornshavregrynsgröt med linfrön, solroskärnor & psylliumfrön. Därpå stressat ner till skattekontoret och sedan avnjutit ett härligt styrkepass på gymmet. Tror ni det blev så?

Nej, klockan 12:09 vaknade Linnéa därpå jag, helt döda och när Linnéa väl såg sin klocka så hördes det där igenkända suckandet som blev till en vana i höstas. Det var inget annat än att äta vår gröt, det gröna fläder & citron-teet och sätta på sig byxorna för att rent av springa till skattekontoret. Där var det sjutusen andra personer men vi beslöt oss för att kolla upp det där med folkbokföring lite senare, vi hade inte tid till det just då. Sen var det bara raka spåret hem.
Så det blev ju lite träning ändå, var helt blöt när vi kom hem. 45 minuters intensivwalk. En bra start.

Nu har vi ätit, knäckebröd med banan,ost & kanel på, om ni inte testat det, gör det! jag har lagat tonfisksallad till oss, fina små lunchlådor tills kvällen.
Linnéa sprang iväg här runt kvart i tre, ganska uppstressad men ändå nöjd att vi hann.

Nu ska jag läsa lite i min nya bok som jag fick av mormor, "modellsommaren" , den verkar rätt söt. Helt okey att läsa då man kommer hem från sitt tunga arbete. Dricka lite mer kaffe, sätta på lite mascara kanske, inget annat däremot. Min hy har gjort revolt så den bör inte täckas av något annat än underlagscreme. Peelingprogrammet har körts igång nu också, för er som inte vet så åker jag & min älskling till Thailand den 3:e februari i 2 veckor. <3 längtar som bara satan.

Fortsätt njut av vinterkylan,

xoxo,
Mozart & Walen

1 kommentar:

  1. Hej mina fina gummiguttor!

    Hoppas att allt är bra med er! Det är ingen omöjlighet att ni får mig på besök i er lilla 20 kvadrat(bättre än mina 18kvm:) speciellt nu när jag har mer tid i mina händer samt kortare(?) avstånd. Möjligtvis jan/feb. Saknar er! Tills dess får någon av er(linnea?) lära mig det där med skype!

    Ses i etern!

    SvaraRadera