onsdag 7 oktober 2009

Endorfinerna flödar kan jag lova!

När ska jag lära mig att tycka om att laga mat?


Hm, jag hade ansvaret idag att någon form av middag skulle serveras på bordet, och efter vår lista var det dags att pröva "Kikärtscurry". Jodå, en maträtt blev det i alla fall men eftersom jag har till vana att överkonsumera starka kryddor blev jag besviken på resultatet. Vågade bara ta en tesked av varje krydda (förutom salt) för Linnéas skull, och när jag skulle äta maten smakade den ingenting mer än tomatsås.

Jag vet inte hur man får sina smaklökar tillbaka, är det någon som vet?


Somnade inte förrän halv 2 inatt vilket resulterade i att jag endast har sovit 3 ½ timme, klockan ringde vid 5 och det var bara att svälja kräkreflexen och kliva upp. Däremot var det en riktigt härliga dag på jobbet, massa att göra, butiken blev fin och jag var glad. Känslan att få gå hem klockan 14.00 då de flesta har åtminstone 2-3 timmar kvar på jobb är riktigt gött.


Efter att ha avnjutit en god lunch medan Linnéa förberedde sig för att gå till jobbet somnade jag som ett litet barn i sängen. Vaknde inte förrän vid halv fem, kokade kaffe <3>

Måste meddela att min vänsterfot har lagt av, kallbrand? Propp? Den dunkar och smärtar (eget ord) något fruktansvärt, minsta lilla rörelse.


Gymmet gick galant, gav mig fan på att träna skiten ur mig då jag kanske inte riktigt följt vårt strikta matschema, kursen igår innebar ciabatta, coca cola & kaka. Var där i ungefär 2 timmar, sen cyklade jag hem i motvind men jag var så lycklig, endorfinerna liksom flödar i hela kroppen, känner mig nästan lite yr.


Sitter och pratar med familjen där hemma samt dricker mitt goda Sweet Chili te, ett av de många goda Yogi teerna, de kan jag verkligen rekommendera. Plus att de gör gott för din hälsa också. Ska börja läsa trean, luftslottet som sprängdes, av vår Stig alldeles strax.
Här kommer lite bilder på vårt hem här i oslo

Matbord/kök/vardagsrumSoffan/vardagsrum/sovplats/myshörnan:)Sovloftet:)Min butik:)
Sov sött alla vackra skapelser!
xoxo,
Mozart&Walen


1 kommentar:

  1. OH vad kul med bilder!! Det ser ju riktigt mysigt ur hörrni:) PUSS PÅ ER! <3<3

    SvaraRadera