måndag 26 oktober 2009

Goddagens från Oslo

Då var man tillbaka i Oslo igen efter en mysig helg hemma i Linkan med familj och vänner. Lite stressigt kanske, men fick uppleva ett underbart bröllop, en utekväll med tjejerna och superba middagar med familjen. Tågresan gick bra, sov en hel del, behövde ta igen mig efter de senaste dagarna. Dessvärre tog jag ut mig helt och totalt när jag kom fram. Skulle alltså frakta mina alla väskor, en stor resväska som vägde en sisådär 3758 ton, en kylväska och så min vanliga "bag", från stationen och hem. Det var tamejfan det värsta jag någonsin gjort (nästan). Fick stanna hur många gånger som helst för att hämta andan, och hjärtat slog närmare 8793 slag i sekunden - det ni! Fy fan, varför ska det vara uppför hela vägen? När jag väl var hemma och stod och svettades i trappuppgången kom en granne ner (Jossan du vet han som är ganska snygg och har en söt liten bulldog!?). Lyckades charma honom, haha, så det slutade med att han bar upp min tunga resväska för trapporna :) hur nöjd som helst!


Hann bara vara hemma 30 minuter innan jag fick sätta mig på cykeln och dra vidare mot gymmet. Jag hade verkligen tänkt till och bestämt tid med min PT just den här dagen... Det var tungt men fick mig en genomgång av benen. Nu har jag avnjutit en mycket enkel middag bestående av tonfisk, avocado och pressad potatis (hittade det i kylen sedan familjemiddag i fredags, hoppas det var okej att jag åt upp det).

Längtar tills Jossan kommer hem på onsdag, inte alls roligt att vara ensam här uppe, saknar min sambo! men för all del, det blir the hills, kanske någon film och värmekudden :) Imorn är det jobb 11-19.15, bara att peppa.

xoxo,
Ena halvan av Mozart och Walen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar