fredag 16 oktober 2009

Mozart & Walen goes vegetarians!

Godmorgon från Oslo! egentligen kanske det är goddag men med tanke på att vi vaknade för någon timme sedan är det fortfarande morgon för oss.

De senaste dagarna har det inte blivit mycket skrivande för våra händer. Nej inte det inte, utan vi har jobbat och slitit för det mesta. Iklädda delitisha eller helgrön kiwimundering har vi sprungit fram och tillbaka på våra respektive jobb. Men en utav oss har faktiskt hunnit med en rolig händelse också! I onsdags fick Jossan chansen att gå på festpremiären av FAME! tillsammans med sin chef. Goodiebag och grejer förstår ni! Flickan hade det mycket trevligt, dessvärre förstör åldersgränsen på krogarna en hel del men what to do what to do!?

Förutom att arbeta så lagar vi en hel del mat. Varje söndag planerar vi upp den kommande veckans matsedel... som för er kanske inte skulle vara den roligaste. Den består till större del av linser, bönor, quinoa, vitkål, morötter och ibland lite tonfisk. Vi håller helt enkelt på att gå över till att bli vegeterianer. Självklart beror inte det här på något annat än det faktum att vi är för snåla och vill spara pengar, så vi köper inte kött helt enkelt. Men vi ska säga er en sak, maten smakar faktiskt riktigt bra! Häromdagen serverades linsbiffar med vitkålssallad - jättegott! vegetarisk wok och tonfisksås är två andra favoriter. Så ska ni ha vegetarisk bjudning är det bara att anställa oss som kockar ;)

Träningen går inte riktigt som planerat men vi försöker så gott vi kan. Skulle ju ha tränat imorse vid 7.30 men som jag nämnde tidigare vaknade vi lite senare än så. Jaja inget att göra, friska starka nya tag nästa vecka!

Take care, see ya later aligator, in a while crocodile.
xoxo,
Mozart&Walen

1 kommentar:

  1. men nooooo KÖTT <3 det e bara ni som klarar sådant där, ni är envisa. jag hade lagt mig ner o dött för länge sen! PUSS diddi

    SvaraRadera