måndag 5 oktober 2009

A new day, has come.


Godmorgon alla glada!


En ny dag är här som alltså innebär nya utmaningar och äventyr, i vilket fall, för mig och Linnéa. Eftersom vi i förra veckan köpte oss varsina träningskort på elixia har vi nu gjort upp så att vi i en tremånaders-period ska träna och äta på bästa möjliga sätt.

Det är kanske inte så lätt för oss att gå efter någon särskild träningsdiet eftersom pengarna isådana fall skulle sina, så det blir vanlig mat (billig mat) för oss istället. Men det är bara att ta i lite extra på gymmet samt försöka få i sig så mycket protein som det går.

Som Linnéa nämnt tidigare har hennes jobb helgerbjudande som för oss innebär protein, så det får vi va snabba med att inhandla varje fredag så det finns något att ta av i frysen.

Oslo innebär endast arbete för oss, så för att unna oss något köpte vi vårt träningskort. Det känns fantastiskt och motiverande att nu låta träningen ta över för att förhoppningsvis både må bättre och känna sig fräschare än någonsin.

Helgen till ära har vi haft en riktig unnarhelg med både chips, popcorn fet mat och annat smått och gott för att, haha, göra sig av med allt sånt här hemma. Det kan bli frustrerande att se så mycket gott när man enligt matschemat bara får unna sig en näve nötter då och då.
Det kommer att bli jobbigt, mycket jobbigt. Särskilt för mig som på morgnarna bakar upp bröd, crossianter, boller och scones osv. Det doftar ta mej . gudomligt.

Igår var vi och kände lite på gymmet som ligger ovanför oss, inte lika stort men stort nog för att man kunde känna sig anonym. Sprang i 10 min :) gick 5 bara för att chocka kroppen lite, min kropp har inte sett ngt löpband eller spår på ett halvår, linnéa har i för sig varit en löpgudinna, vilket våra vänner kan konstatera. Men det var länge sen sist. Vi var där i nästan 2 timmar, och idag har jag faktiskt träningsvärk i både biceps och lår:P så något gjorde vi rätt.

Denna vecka innebär jobb varje dag, varierande tider med båda kvällspass (stängning) och öppettider. Det är lite frustrerande att kliva upp vid 5-tiden men det är ännu mer frustrerande att komma hem 01.30 då Linnéa sussar som ett litet barn. Blä, men det är pengar - moneymoney som min kusin brukar säga. I veckan ska vi försöka pröva på ett pilatespass och ett yogapass. Sen blir det att svettas på gymmet. Here we go, we will make you proud!



Ska till handelsbanken nu och betala hyra, sen ska jag kila iväg på jobb!
HA DE!


xoxo,



Mozart & Walen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar