måndag 19 oktober 2009

kaffekaffekaffe

frenetiskt tuggande av mandlar, dricker kaffe och intalar mig själv att jag orkar jobba idag liksom som om det vore ett mantra.
Pilates klockan 11.00 och vi kunde inte försova oss. Vi hade nämligen online-bokat och det innebär att om man utnyttjar det på fel sätt blir man avstängd från webben. Alltså fanns det något som gjorde att åtminstone jag klev upp. En halvtimme efter att klockan hade ringt, halv tio lyckades också Linnéa kliva upp. Det visade sig att hon haft en hemsk natt och inte kunnat somna förrän efter klockan 4, stackars liten.
Pilatesen hölls av en utländsk kvinna som pratade engelska, jag råkade nämna lite för högt ungefär: Oh yes, någon man i alla fall förstår, fan norskpilates vore ju hemskt. En kvinna blängde på mig lite sådär halvdiskret medan jag var i full gång med att visa Linnéa några moves till min blivande Dj/strip/beatbox karriär. Den kombinationen lyckades jag nästan med på en bosuboll, det ni!
Det var värt att gå upp lite tidigare för efterråt kände man sig längre, jag blev nog 1.60 lång. Men träningsvärken kommer nog ropa efter oss imorgon. Det ska vi göra om!
Känner mig lite stressad nu, börjar om en halvtimme och jag kanske borde klä på mig innan, vore ju förargligt om jag glömde kläderna.
LÄngtar tills helgen då mina föräldrar och morföräldrar kommer samt söndagkväll då jag bemöts utav Linköpings söndagsrus.
xoxo,
Mozart & Walen
ps. jag åt en kiwi nu, och det börjar klia i halsen ?! Är jag fortfarande allergisk mot sånt mamma? :O

1 kommentar:

 1. Samra/ er puma20 oktober 2009 00:25

  Jag sitter också här och dricker kaffe med mjölk(har dock minskat mjölken avsevärt och den är numera laktosfri samt blå), försöker intala mig att jag orkar jobba idag 10 timmar själv, och så börjar jag om en halvtimma. Världen är liten. Jossan, ja, de små svarta prickarna i kiwi är alla allergiska mot. Antar att du råkat bita sönder några sådana. På rekommendationer från mig, håll dig borta från kiwi.

  Vet ni. Jag drömde om mozart och valen inatt. Att ni kom hem i helgen samtidigt och jag fick en BAMSEKRAM.

  Kramen värmer fortfarande här i höstmörkret.

  Hoppas ni kände av min kram också.

  Godmorgon så ses vi snart :) <3

  SvaraRadera