lördag 10 oktober 2009

Once upon a time...

Godafton våra kära läsare! (just so you know you måste läsa this inlägg with an swenglesh dialekt annars it doesn't sounds right)

Ett lördagskvällsinlägg från Dalsbergstien 3. Efter att ha avnjutit en mycket lyckad middag, bestående av KYCKLING! och en liten munsbit av något annat gott har vi sett på Sex and the City - the movie. En jädrans bra film som man inte kan se för många gånger. Vi längtar och räknar dagarna (lätt överdrift) fram tills den andra kommer.

Slutet av veckan har inneburit jobb för båda oslojenterna, vi sliter som aldrig förr but that's why we're here you know. Även om jobbet kan vara slitsamt så får man vara med om mycket under dagarna, tyveri, rån, knarkare, alkoholister och lite andra roliga grejer. Lärorikt må vi säga! But vi har också hunnit med att besöka the gym. Kul att man har någonstans att gå för att springa av sig lite och lyfta lite skrot - men framförallt hämta ny energy. På måndag är det dags för Linnéa att träffa PT:n Mange, och Jossan träffar Kalle på tisdag kväll. Ett litet schemaupplägg sitter inte helt fel. Nej nu jävlar ska det tränas förstår ni! Imorn tänkte vi prova på ett uppfriskande pilatespass, om vi kommer med vill säga, annars blir det styrketräning och cardio, eller hur Linda ;) Hade ju gärna ätit som henne under dagarna, men vår budget tillåter inte riktigt det dessvärre.

Nej nu ska vi fortsätta sörpla vin och prata livsfilosofi, våra stora passion in life. Btw Jossan höll på att skära av sig tummen häromdagen vilket var väldigt dramatic, flera liter blod flödade och ett trosskydd fick agera kompress during hela kvällen. Kan nu konstatera att tummen is blue but (stjärt! Jossans humor) läget är stabilt och den kommer att survive. I will keep you updated.

ses i gryning

xoxo,
Mozart and the wale

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar