fredag 27 november 2009

Men fredag är ändå den dagen som känns bäst

Hallå i alla stugor små!

Sov ut riktigt länge idag. Äntligen slapp man ställa klockan, bara sova hur länge man vill! Så blev att stiga upp kring halv ett för att äta en god frukost. Behövde fylla på med massa energi då ett träningspass stod på schemat. Kom dock inte iväg förrän ganka sent då spotify gick på högvarv. Sjöng och dansade som bara den, det är glädje det! Kom iaf iväg till gymmet vid tre och vilket pass sen! Vi hade massor av energi, kunde t.o.m. prata med varandra på löpbandet, oh my god! Så imorn lär det nog bli en del träningsvärk men hoppas på att vårt bastande mjukade upp musklerna en aning. Drack dessutom kaffe när vi kom hem (med massa fet mjölk i).

Efter välbehövda duschar drog vi på oss kläderna och gick mot kiwi. Hade nämligen samlat på oss x antal pantflaskor. Kom upp i hela 30,50 :- så behövde bara betala 5,50:- för sallad, gurka och creme fraiche :) nöjda! Slängde ihop en smaskig tacomiddag som satt som aldrig förr. Man uppskattar verkligen mat när man bor här. Den här veckan har varit katastrofal på matplanet då vi inte skrev något matschema (jag vet, lite nördigt men väldigt bra).

Nu väntar doobidoo, skavlan och, hör och häpna, FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN :D det har vi sett fram emot länge så gissa om vi är förväntansfulla. Jossan rör just ihop en egen vitlöksdipp som vi ska äta till filmen, dippa morötter och blomkål. Oj vad vi är hälsosamma idag :)

Ha en härlig afton, det ska iaf vi ha. Det är bara ett glas vin som fattas och lite manligt sällskap men det får gå ändå. I värsta fall har vi ju päronvodkan som Jossan SÅ gärna dricker lite av...
xoxo,
Mozart&Walen

1 kommentar:

  1. gud tjejer, jag vill bara säga att jag inspireras av er blogg, keep going!

    SvaraRadera