måndag 16 november 2009

Oh happy day!

God eftermiddag!

Drygt en timme kvar innan jag också måste bege mig till jobbet. Gymmet fick vänta idag eftersom vi tvättade igår och det var fortfarande inte torrt så fick bli en promenad ner till akebrygga och tillbaka.

Både jag och Lennie är trötta konstant, kan bero på vädret plus att det var en vecka sedan vi tränade sist, saknar energi. Men imorgon blir det uppstigning halv åtta trots att jag kommer från jobbet strax efter 1.00, träna & äta frukost på gymmet. Duscha, sen springa till jobbet. Man känner sig faktiskt direkt mycket fräschare och piggare efterråt. Det är bara att man ska ta sig dit och faktiskt göra det också. Vi får se hur det går.

I helgen får vi som sagt finbesök av Linnéas mor, härligt med lite familjärt sällskap. Själv ska jag njuta av mina två heliga lediga dagar vilket jag knappt kan minnas när jag senast hade något sånt. Sömn och asthangayoga står på listan i alla fall.
Imorgon kan det bli lite mysmiddag med Linnéa och Jeanine på jobbet, hoppas på det iaf.
Nehe, veckan ser ljus ut efter dagens pass, hatar stängning. Jag vet att hata är ett väldigt starkt ord men det är nog det enda i världen jag verkligen hatar just nu. Ensam, sur, svettig och irriterande kunder som inte förstår att man stänger tolv. BLÄ på det.

Snart dags att sätta på sig regnrocken,

xoxo,
Mozart&Walen

2 kommentarer:

  1. ni är kung båda två! tänker på er <3 //Diddihabibi

    SvaraRadera
  2. du är kung! tänker på er tjejer med <3 //oslojenterna

    SvaraRadera