tisdag 24 november 2009

Today's outfit

hej bloggeeeeeeeeeeeeeeen! I just had to...
Ja nu tänkte vi att det var dags för en "dagens outfit". Hela morgonen gick åt till att välja de perfekta kläderna för att framhäva vår personlighet. Sminket är vårt hemmagjorda natursmink och det är helt klart värt de extra kronorna. Och ja, vi måste gå upp en timme tidigare för att blanda ihop dem, men what to do när man får det här resultatet!?
Jossan bär en varm, vaniljtonad morgonrock från märket Lindex, ni hittar dessvärre bara butiken i de större modemotropolerna, så kan vara svår att få tag på. Dessutom får man vara beredd på att lägga ned några extra slantar. De sammetslena tightsen är inhandlade i den djurvänliga butiken Monki. Tofflorna med äkta fårull är privata, då Jossan känner att hon helst är ensam om att bära dem. Om ni undrar över håret så är det hennes egna.

Linnéa bär idag, som alla andra dagar, en ceriserosa morgonrock från märket H&M. Mjukisbyxorna kommer även de från H&M, men de bär också loggan "hello kitty". Och strumporna, som för den delen var väldigt svåra att få tag på då de är handgjorda från grunden, kommer från den fashionabla boutiqen á la kapp àhl.

Dags för att ta fram morgondagens outfit, kan bli ganska svårt men har våra idéer. Jossan funderar på att bära sin morgonrock med ett par vanliga bomullstights för ovanlighetens skull. Linnéa tänkte satsa på ett par helfärgade sockar instead.
see ya,
xoxo,
Mozart & Walen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar