måndag 2 november 2009

sunday night live

Efter en mycket god tacoslunch begav sig Jossan åter mot jobbet och jag mot Rosenhoff och rånkursen. Mötte upp Luula, tog trikken, gick till fel kiwi, kom försent, lyssnade på en norsk, förstod inte mycket, blev rånad, obehag, trikken hem.

Väl hemma har jag bara tagit det lugnt, chillat, precis som man ska göra på söndagar. Till sist hade jag alldeles för tråkigt dessvärre så blev en kvällspromenad bort till frugan. Lite socialt umgänge för att fördriva tiden! Kom in en del roliga kunder men höjdpunkten var när en tjej kom in som hade största arslet vi någonsin skådat! och nej, det var inte sådär vanlig "stor rumpa" utan den stod cirka en meter rätt ut från kroppen. går inte att förklara... men värsta vi sett, lovar.

Har pratat med min kära syster och svåger idag vilket resulterade i goda nyheter. Förmodligen så blir det en väldigt trevlig weekend 4-6 december i Göteborg för Jossan och mig. Bo på hotell, äta hotellfrukost, se Linda och Andreas tävla, gå på mässa, äta goda middagar... the fun just goes on! Som tur är är min syster och svåger världens bästa så de ser till att sponsra litegranna <3 stort tack! vi ska peppa och heja som bara den kan jag lova! så nu har vi något att se fram emot, förutom min mors besök som betyder a lot to me :) och julfest ska det ju bli också med kiwigänget (gratis mat och alkohol har jag hört).

nu kommer snart Jossan hem efter att ha stängt deli för denna dag
xoxo,
Mozart o Walen

2 kommentarer:

  1. Johanna Eriksson3 november 2009 02:44

    Hejsan! Tänkte bara fråga hur ni gick tillväga när ni sökte jobb i Norge, flyttade och sådär? :)

    SvaraRadera
  2. Hejhej! Det bästa sättet är att gå in i var butik och höra med dem om de söker några anställningar. Det är mycket lättare än att söka via finn.no eller nav.no för de är inte alls så personiga. Lägenhet är väldigt lätt att hitta på finn.no, var dock noga med att granska avtalen innan, direktel är riktigt dyrt!

    Lycka till, hade!

    SvaraRadera